Τρέχουμε για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον

Τρέχουμε για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον
Παρασκευή, 25/10/2024 - 13:37

Διαθέτοντας 70.000 τσάντες από ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικό στους δρομείς του 41ου Αυθεντικού Μαραθωνίου (9 & 10 Νοεμβρίου 2024, Αθήνα), στοχεύουμε στην πρακτική διευκόλυνση των συμμετεχόντων και παράλληλα στην προώθηση περιβαλλοντικής συνείδησης για όλους.

Με την εξοικονόμηση περί των 8 τόνων πλαστικού, η συμμετοχή και η συνδρομή μας στον 41o Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας αποτελεί έμπρακτη εφαρμογή των στόχων που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το περιβάλλον και τον αθλητισμό.

Ελάτε να μας γνωρίσετε στο στάδιο Τάε Κβο Ντο από τις 6 μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, στην Έκθεση για τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και τρέξτε μαζί μας και με τις χιλιάδες μαραθωνοδρόμους από όλο τον κόσμο, περνώντας λίγες μόνο δεκάδες μέτρα πριν τον τερματισμό κάτω από την αψίδα που θα στήσουμε συμβολικά έξω από το κτίριο μας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, όπου η ευγενική άμιλλα συναντά την πνευματική ανόρθωση και το ψυχικό σθένος, τρέχουμε όχι μόνο για να φτάσουμε στον τερματισμό, αλλά και για ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον.

Εφαρμόζοντας στην πράξη την εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής #BeActive: Aθλητισμός σε οποιαδήποτε μορφή, σε όλες τις ηλικίες, για όλους!, στελέχη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα συμμετάσχουν ως δρομείς και στον φετινό Μαραθώνιο!

9 & 10 Νοεμβρίου 2024, τρέχουμε μαζί!

Ο αθλητισμός μας ενώνει

#BeActive #EUGreenDeal #iAMAuthentic