Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις σήμερα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις σήμερα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική ΓΕΛ
Πέμπτη, 06/06/2024 - 06:11

Δείτε πρώτοι άμεσα και έγκαιρα τα θέματα και τις απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2024.

Οι μαθητές των Γενικών Λυκείων κάθονται εκ νέου σήμερα, Πέμπτη 6 Ιουνίου, στα θρανία για να εξεταστούν σε μαθήματα προσανατολισμού για τις Πανελλήνιες 2024. Ειδικότερα, οι μαθητές των Aνθρωπιστικών Σπουδών διαγωνίζονται στα Λατινικά, οι μαθητές Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας στη Χημεία και οι μαθητές Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην Πληροφορική. Οι μαθητές και οι μαθήτριες, πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες αυστηρά μέχρι τις 08:00 π.μ., με την ώρα έναρξης εξέτασης να ορίζεται στις 08:30 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Πανελλήνιες 2024 - ΓΕΛ: Θέματα και απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Δείτε πρώτοι τα σημερινά θέματα των ΓΕΛ σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική. Η ανακοίνωση των θεμάτων στα οποία κλήθηκαν να εξεταστούν οι υποψήφιοι θα γίνει λίγο μετά τις 10 το πρωί από την σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και ταυτόχρονα θα δημοσιευθούν στο Dnews.

Πανελλήνιες 2024: Το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση. Με την ανακοίνωση των θεμάτων σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική στο Dnews θα δημοσιεύουμε σε πρώτο χρόνο τις απαντήσεις καθώς και το σχολιασμό των προς εξέταση θεμάτων. Θα υπάρξει ενδελεχής αξιολόγηση και σχολιασμός των ερωτημάτων και ασκήσεων, θα αναφερθούμε στα δύσκολα σημεία της εξέτασης και θα έχουμε αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε ερώτημα από το φροντιστήριο Μεθοδικό.

Πανελλήνιες 2024: Η ανάπαυλα λόγω Ευρωεκλογών και το τελευταίο μάθημα στις 12 Ιουνίου

Μετά την σημερινή εξέταση οι μαθητές των ΓΕΛ θα έχουν μια μικρή ανάπαυλα λόγω της διεξαγωγής των Ευρωεκλογών και θα δώσουν το τελευταίο μάθημα προσανατολισμού την Τετάρτη 12 Ιουνίου με τους υποψήφιους να εξετάζονται στα εξής μαθήματα: Ιστορία, Φυσική και Οικονομία (Ομάδα Προσανατολισμού: Aνθρωπιστικών Σπουδών, Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). Εν συνεχεία, ακολουθεί η διεξαγωγή των εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα.

Οι εξετάσεις στα Ειδικά Μαθήματα τόσο για τους υποψηφίους των ΓΕΛ όσο και των ΕΠΑΛ θα διεξαχθούν από τις 18 έως και τις 28 Ιουνίου. Παρομοίως, η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) από τις 17 έως και τις 28 Ιουνίου.